بیکران راهکار سعادت

ثبت و صدور گواهینامه های بین المللی استاندارد

بیکران راهکار سعادت

ثبت و صدور گواهینامه های بین المللی استاندارد

معرفی استاندارد ایزو 22000 (ISO 22000)

در اوایل دهه 2000، چندین استاندارد توسط سازمان‌های خصوصی و ملی مختلف در سراسر جهان تدوین شد. این امر وقتی شرکتها با استفاده از کدهای داخلی خود برای ممیزی تأمین‌کنندگان‌شان اقدام به استفاده از آنها کردند پیچیدگی‌هائی را به وجود آورد. معیارهای مختلف ممیزی، تحقق کلیه الزامات موجود در بازار جهانی را برای تأمین‌کنندگان تقریبا غیرممکن کرد.

در سال 2001، سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) شروع به کار بر روی استانداردی قابل ممیزی برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) کرد. این استاندارد بین المللیFSMS ، معروف به ISO 22000، سرانجام در تاریخ 1 سپتامبر 2005 منتشر شد. این استاندارد چارچوبی است که ترکیبی از برنامه های پیش نیاز، اصول HACCP و مراحل کاربردی را که توسط کمیسیون Codex Alimentarius شرح داده شده است و عناصر استاندارد ISO 9001:2000 را ترکیب می‌کند.

طی دو سال، این استاندارد در بیش از 20 کشور توسط سازمان‌ها به عنوان گزینه‌ای برای بیش از 20 طرح ایمنی مواد غذایی که شرکت‌های جداگانه در این بخش برای ممیزی تأمین‌کنندگان خود تهیه کرده‌اند، به کار گرفته شده است.

ISO 22000 قصد دارد الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را که شرکت‌ها برای رعایت مقررات ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان باید رعایت کنند، تعریف کند.

ISO 22000:2005 در خصوص ایمنی مواد غذایی رویکرد زنجیره غذا را اتخاذ می‌کند. این استاندارد مجموعه‌ای از الزامات عمومی مدیریت ایمنی مواد غذایی را تعریف می‌کند که نه تنها برای تولید‌کنندگان و سازندگان مواد غذایی، بلکه برای کلیه سازمان‌هایی که در زنجیره تأمین مواد غذایی مشارکت دارند صادق است.

ISO 22000 الزامات مربوط به FSMS را مشخص می‌کند که عناصر اصلی زیر را برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در طول زنجیره غذایی ترکیب می‌کند:

-        ارتباط تعاملی. ارتباطات در طول زنجیره غذایی برای اطمینان از شناسایی همه خطرات مربوط به ایمنی مواد غذایی و کنترل کافی در هر مرحله در زنجیره غذایی ضروری است. این به معنای ارتباط بین سازمان‌ها در زنجیره غذایی، هم به بالادست و هم به پایین دست است.

-       سیستم مدیریت. ISO 22000 را می‌توان مستقل از سایر استانداردهای سیستم مدیریت استفاده کرد. اجرای آن می‌تواند مطابق با الزامات سیستم مدیریت مرتبط موجود باشد، در حالی که سازمان‌ها می‌توانند از سیستم(های) مدیریت موجود برای ایجاد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی که مطابق با الزامات ISO 22000 باشد استفاده کنند.

-       اصول HACCP و برنامه‌های پیش نیاز.ISO 22000  اصول سیستم تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) را ادغام می‌کند و با استفاده از الزامات ممیزی، برنامه HACCP را با برنامه‌های پیش نیازی تولید(PRP)  ترکیب می‌کند. برنامه‌های پیش‌نیازی تولید شامل کلیه شرایط و فعالیت‌های اساسی برای حفظ محیط بهداشتی در سراسر زنجیره غذایی است که برای تولید، استفاده و تهیه محصولات نهایی ایمن مناسب است.

مدیریت کیفیت ، ایمنی غذا ، استاندارد brc ، شرکت BRS ، گواهینامه brc ، گواهینامه ایزو ، ایزو ۲۲۰۰۰ ، مدیریت ایمنی غذا ، صادرات غذا ، گواهینامه غذا ، استاندارد محصول ، شرکت BRSM ،شرکت معتبر ایزو ، استقرار brc ، مشاوره brc ، سیستم brc ، طرح brc ، طرح haccp ، سیستم haccp، استقرار hacp، مدیریت صنایع غذایی، سیستم صنایع غذا ، گواهینامه غذا

امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : 02126760001

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/118


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد