بیکران راهکار سعادت

ثبت و صدور گواهینامه های بین المللی استاندارد

بیکران راهکار سعادت

ثبت و صدور گواهینامه های بین المللی استاندارد

پیشینه تحقیقات و پژوهشها در زمینه تاثیر وضع قانونی روی مسائل ایمنی و بهداشت OHS

با وجود آنکه مراجع کتاب ­محور بسیاری در زمینه مدل­ها، نظریه ­ها، و روش­های توسعه ­یافته برای مدیریت ایمنی و سلامت وجود دارد، مساله مدیریت­ کردن اجرای قانون در این زمینه به ندرت در پیشینه تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است و به تاثیر عدم اجرای قانون حتی کمتر توجه شده است وقتی سازمان­ها تحلیل شده ­اند.

در میان تعداد کمی که این موارد را بررسی کرده ­اند، تحقیقی است که توسط هال و سوئوست (1998) انجام شده است که در آن به این مساله توجه شده است که چگونه قوانین ایمنی می­توانند محدودیت­هایی ایجاد کنند که از خارج برای آزادی انتخاب برای افراد یا شرکت­ها به کار برده شده­ اند؛ و دستورالعل­هایی ارائه کرده ­اند به شرکت­ها کمک می­کند بتوانند مطابق قانون عمل کنند که با ایجاد یک پایگاه داده با راه­ حل­های عملی در خصوص مسائل ایمنی و سلامت قابل انجام است. همان تحقیق نشان­ دهنده این است که قوانین و مقرارت نمون ه­هایی از موانع نامرئی هستند که اخیرا اجرا شده­ اند و به شرکت­ها اجازه می­دهند تا از تاثیر رویدادهای ناخواسته جلوگیری کنند، آن را کنترل کنند و حتی کاهش دهند. به عبارت دیگر، چارچوب قانونی در شرکت­ها می­تواند به عنوان یک «سیستم محدودکننده سازمانی» در نظر گرفته شود.

سال­ها بعد، هولناگل (2004) این نظریه را تایید کرد که، در بازرسی حادثه وضع قانون می­تواند به عنوان «سیستم محدودکننده سازمانی» در نظر گرفته شود که بخشی از فرآیند تحلیل حادثه با استفاده از مدل FRAM است (روش تحلیل تشدید تابعی). با این حال همانطور که هولناگل گفته است، ما نمی­دانیم تا چه حد وضع قانون در زمینه ایمنی و سلامت یک سیستم محدودکننده سازمانی ارائه می­کند.

در همین خصوص، لارنس (2005) تغییرات در ساختار استاندارد در صنعت معدن­ کاری استرالیایی را بررسی می­کند، که در آن از روشی استفاده می­کند که براساس اجرای قانون است تا روشی که براساس ریسک است، و در آن از پرسشنامه­ای استفاده می­کند که به حدود 500 معدنچی در شمال غربی کشور داده شده است. او نتیجه می­گیرد که:

·اداره کل نباید به ایجاد قوانین و مقرارت بیشتر ادامه دهد که همه جنبه­ های معدن­کاری را در بر می­گیرند.

·چنین استانداردهای قانون­گذاری دقیق و گسترده­ای و طرح­های مدیریت امنیت و سلامت به معدنچی ­ها مرتبط نیستند.

·قوانین و مقررات موثر تنها راه ایجاد یک محل کار امن ­تر نیستند.

 

تحقیق دیگری در این زمینه توسط پاپلین (2008) انجام شده است که در ان مقایسه شده است که چگونه می­توان استانداردهای اجرای قانون میان آمریکا و استرالیا را در راستای تلاش برای توضیح دادن تعدادهای متفاوت حوادث در معدن­های ذغال­سنگ میان دو کشور بررسی کرد. این محققان نیاز به به مطالعات موردی را مورد توجه قرار دادند تا بتوانند تاثیر وضع قانون را روی ایمنی و سلامت و موثر بودن آن در جلوگیری و کنترل خطر را بررسی کنند. 

ایزو 45001 ، ایزو 45000 ، استاندارد 45001 ، استاندارد ایمنی و بهداشت حرفه ای ، استاندارد ایزو ، سیستم ایزو 45001 ، hse ، ایمنی و بهداشت شغلی ، مدیریت ایمنی و بهداشت ، طرح ایمنی و بهداشت shs ، ایزو 14001 ، شرکت brsm

استاندارد ایمنی ، ایزو ۴۵۰۰۱ ، HSE ، ایمنی و بهداشت ، بهداشت صنعتی ، قانونگذاری ، ایمنی ، بهداشت حرفه ای ، طب کار ، استاندارد ایزو ، OHSAS 18001 ، ISO45001 ، مدیریت کیفیت ، استاندارد بهداشت ، صدور ایزو ۴۵۰۰۱ ، شرکت صادر کننده ایزو ۴۵۰۰۱ ، شرکت ایزو، ایمنی در شرکتهای کوچک 

امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/142

تیم های چندمنظوره haccp در ایمنی غذا چقدر موثرند؟

به طور کلی باور برآن است که HAACP توسط تیم­های چندمنظوره به خوبی به کار برده می­شود و اینکه خروجی روش این تیم یک سیستم امنیتی قوی­تر برای غذا نسبت به آنهایی خواهد بود که به تنهایی کار می­کنند. این باور با راهنمایی­ها و آموزش­ها ترویج یافته است. به عنوان مثال کدکس (2009) «تیم HACCP گردآوری­شده»را به عنوان اولین قدم در «توالی منطقی برای به کارگیری HACCP» در نظر می­گیرد و بر این باور است که بهترین راه برای اطمینان­یافتن از اینکه دانش و تجربه مناسب برای توسعه HAACP موثر وجود دارد، این است از روش تیم چندمنظوره استفاده کنیم. در یک فرآیند ساخت، ممکن است این مساله تا حدی به دلیل آن باشد که دانش مورد نیاز برای تصمیم­گیری درمورد امنیت غذایی­ــــ به عنوان مثال، دانش درباره مواد به کار برده شده و روش­های تولید، فرآیندها و کنترل آنها، ابزارها و مسائل محیطی­ــــ در میان افراد متعددی پراکنده شده است. با این حال، منشا و دلایل استفاده از تیم­های HACCP در سوابق تاریخی توسعه HACCP نامعلوم است.

در مراحل اولیه که سیستم تبدیل به HACCP می­شود، یعنی کار در ناسا روی غذاهای فضایی، یک روش تیمی چندمنظوره مورد استفاده قرار گرفت که در آن افرادی مثل تیم تغذیه/ غذا ناسا تحت نظر پاول لا چنس، آزمایشگاه­های ناتیک ارتش آمریکا و پیمانکاران/ پیمانکاران فرعی در صنعت، از جمله تیم فیلزبری که سرپرست آن هاوارد باومن بود شکرت کردند. با وجود آنکه فلسفه تحلیل خطرات و شناسایی نقاط کنترلی بحرانی از این کار حاصل شد، اما هیچ سیستم تعریف­شده­ای وجود نداشت که از تیم­ها بخواهد قواعد را به کار ببرند و در حقیقت عبارت HACCP هم در آن مرحله ایجاد شد و بعدا توسط فیلزبری ایجاد شد.

تصور کلی از تیم­های HACCP ابتدا در پیشینه HACCP در 1992 در کمیته مشاوره ملی آمریکا در محدوده میکروب­شناسی برای غذاها ایجاد شد. هیچ اشاره­ای به استفاده تیم­ها از HACCP اولیه نشده است. با این حال بررسی­های بعدی نشان دادند که فیلزبری از انواع تیم­های HACCP بدون استثنا استفاده کرد زمانی که HACCP را در فرآیندهای غذاهایشان به کار می­برد. این فرآیند که در سال 1972 رسمی شد، نیازمند یک میکروب­شناس غذا، مهندس پردازش، دانشمند توسعه محصول و افسر تنظیم­کننده برای بازبینی و تایید همه محصولات جدید و توسعه پردازش­ها یا اصلاحات بود که نیازمند تخصص بیشتر در قسمت­هایی بود که مورد نیاز هستند.

کدکس ، ایزو 22000 ، ایزو22000 ، طرح haccp ، تیم haccp ، صدور ایزو 22000 ، ممیزی ایزو 22000 ، گواهینامه ایزو 22000 ، گواهینامه haccp ، ممیزی haccp ، تیم ایمنی غذا ، تیم ایمنی haccp ، شرکت معتبر ایزو ، شرکتهای معتبر ایزو ، اخذ ایزو معتبر ، استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد haccp ، گواهینامه gmp ، استاندارد gmp ، gmp غذایی ، شرکت brsm

امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/140

استاندارد ISO 14001 و عملکرد زیست‌محیطی

ISO 14001 و عملکرد زیست‌محیطی

ISO 14001 در ارتقاء تجارت بین‌المللی مفید در نظر گرفته شده است و شامل منافع اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و زیست‌محیطی متعدد دیگری نیز است . ISO 14001 شرایط مربوط به یک رویکرد ساختارمندتر نسبت به فرآیندهای مدیریت زیست‌محیطی داخلی را به سازمان‌ها اعلام می‌کند (ISO 14001:2015). از این حیث، ISO 14001 به جای نتایج، فرآیندها را هدف قرار می‌دهد. اما با وجود چرخۀ بهینه‌سازی مستمر ISO 14001 ، عملکرد زیست‌محیطی بهتر معمولاً به عنوان پیامد غیرمستقیم فرآیند پیاده‌سازی EMS معرفی می‌شود . به ویژه، انتظار می‌رود که شرکتهایی که از EMS استفاده می‌کنند به "حداقل سطح عملکرد زیست‌محیطی"  دست یابند. این نکته می‌تواند یک محرک برای برخی از شرکتها در استفاده از EMS باشد، هرچندکه سطوح خاصی از عملکرد زیست‌محیطی در استاندارد ایزو 14001 مجاز شمرده نمیشود.ایزو 14001 دستورالعمل‌ها و شرایط پیاده‌سازی، حفظ و بهبود فرآیندهای مدیریت داخلی زیست‌محیطی را برای شرکت‌ها تهیه کرده است. لذا، اثربخشی ایزو 14001 معادل با اثربخشی عملکرد زیست‌محیطی نیست. بلکه، بهبود عملکرد زیست‌محیطی به عنوان تاثیر غیرمستقیم استفاده از یک EMS نتیجه‌بخش از طریق چرخۀ بهینه‌سازی مستمر آن در نظر گرفته می‌شود.

 تاثیرات عملکرد نمادین و اصولی اتخاذ ایزو 14001

مطالعات قبلی متوجه شده‌اند که دلایل اتخاذ ایزو 14001 با منافع عملکرد نمادین و اصولی در ارتباط هستند، منافعی که می‌توان گفت از جهت‌گیری بیرونی یا داخلی برخوردارند. منافع نمادین در وهلۀ اول راجع به مشروعیت بیرونی مثلاً از طریق برندینگ یا بازاریابی شرکت هستند (به مقالۀ فرون-ویلچز، 2016 مراجعه کنید) که به ذینفعان بیرونی "گوشزد می‌کنند" که این شرکت با یک روش که برای محیط زیست بی‌خطر است و با رعایت تمام قواعد مربوط به محیط زیست مشغول به کار است . در این اثنا، منافع اصولی بر بهبود کارآیی‌های عملیاتی داخلی و پیامدهای عملکرد متعاقب تمرکز دارند .

در مورد SMEها، مولفه‌های عملکرد اصولی و نمادین کاملاً مشخص هستند. مثلاً، هرچندکه برخی بر عملکرد زیست‌محیطی به عنوان خروجی‌های متمایز شرکتی مانند مدیریت انرژی تمرکز دارند ، ولی سایرین بر نیازها و انتظارات ذینفعان بیرونی ، فعالیت در شبکه  یا افزایش سهم بازار  تمرکز دارند. علاوه براین، مولفه‌های فرهنگی-شناختی داخلی مانند رفاه کارمندان، روال‌های عادی زیست‌محیطی، غرور و آگاهی  نیز در بهبود عملکرد زیست‌محیطی در SMEها حائز اهمیت هستند. به نظر می‌رسد که یک رابطۀ متقابل بین استدلال نمادین اتخاذ ایزو 14001 که از بیرون تحریک می‌شود (یا به عبارتی، مدل مبتنی بر مشروعیت) و استدلال اصولی که از درون تحریک می‌شود (یا به عبارتی، مدل ابزاری) وجود دارد . برای این منظور، آهرنز و خلیفه (2015) به جای اینکه با این نوع مولفه‌ها به عنوان مولفه‌هایی که از لحاظ مفهومی متفاوت هستند، رفتار کنند ثابت کرده‌اند که مشروعیت و عملکرد در مورد "کنترل‌های مدیریت مرتبط با اعتباربخشی" مانند استانداردهای ایزو مکمل یکدیگر هستند. دلیل این امر این است که اتخاذ ایزو 14001 به عنوان یک تصمیم با جهت‌گیری بیرونی به صورت غیر مستقیم کیفیت پیامدهای عملکرد در سطح شرکت را مثلاٌ از لحاظ رونق کسب و کارها یا بهبود فرآیندها و رویه‌های داخلی ارتقا می‌بخشد. مثلاً، نمادگرایی می‌تواند بخشی از یک شبکۀ صنعتی بزرگ‌تر باشد که بر اتخاذ ایزو 14001 و عملکرد زیست‌محیطی آتی یک SME تاثیر می‌گذارد. علاوه براین، می‌توان به تاثیرات نمادین گسترده‌تر به عنوان یک تصمیم با جهت‌گیری داخلی نیز دست یافت . 

مقاله ایزو ۱۴۰۰۱ ، استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱ ، گواهینامه ایزو ۱۴۰۰۱ ، ایزو ۱۴۰۰۱ ، سیستم ایزو ۱۴۰۰۱ ، طراحی سیستم ایزو ، ممیزی ایزو ۱۴۰۰۱ ، اخذ ایزو ۱۴۰۰۱ ، شرکت معتبر ایزو ، گواهینامه معتبر ایزو ، شرکت استاندارد ، چگونگی اخذ ایزو ، شرکت brsm

امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/139

چرا استانداردهای ایمنی غذا مانند ایزو 22000 نیاز امروزه جامعه ما هستند؟

بحران‌های شدید غذایی از گذشته مانند بیماری جنون گاوی یا آلودگی شیرخشک بچه به ملامین ، همراه اخباری که مدام بیان می‌کنند در بازار محصولاتی وجود دارد که مصرف آنها ممکن است باعث آسیب به مصرف‌کنندگان شود، زیاد شده است. علاقه جامعه امروز به آگاهی از هر آنچه مربوط به ایمنی مواد غذایی است، رو به رشد است. استاندارد بین المللی غذا یا FS  به هر مشکلی مربوط به بهداشت و مضر بودن مواد غذایی که به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد، اشاره دارد. انتظار می‌رود مواد غذایی "ایمن" بوده و بنابراین عاری از آلاینده‌هایی باشد که ممکن است تهدیدی برای سلامتی باشند. با توجه به این هدف، استاندارد بین‌المللی غذا یا FS جنبه‌ای از کیفیت مواد غذایی است .

طی دهه‌های گذشته، صنایع غذایی در کشورهای توسعه یافته تمرکز فزاینده‌ای از خرده‌فروشان را تجربه کرده‌اند که برندهای خصوصی آنها نیز به تدریج سهم بازار را بدست آورده‌اند. خرده فروشان، به عنوان بقیه اعضای زنجیره غذایی، وظیفه دارند با "مراقبت دقیق" وضع شده توسط قانون برای تضمین FS عمل کنند. علاوه بر این، این بنگاه‌ها به عنوان ابزاری برای تمایز و به دست آوردن شهرت در بازار، به مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها توجه فزاینده‌ای کرده‌اند، که این امر تعهد آنها به FS را نیز تقویت کرده است.

در این زمینه، خرده‌فروشان با جلوگیری از خطرات محصولات معیوب که ممکن است به برند یا چهره شرکت آنها آسیب برساند، با یک نیاز جدی روبرو شده‌اند. آنها برای دستیابی به این هدف، استانداردهای کیفیت خویش را بر تأمین‌کنندگان نیز تحمیل کرده‌اند که نیاز به صدور گواهینامه شخص ثالث پیروی از آن استانداردها دارند.

به این ترتیب، استانداردهای خصوصی در زنجیره‌های ارزش غذایی مواد غذایی جهان، از جمله به عنوان مثال BRC (استاندارد جهانی خرده فروشی بریتانیا) وFS (استاندارد بین المللی غذا)، به طور پیوسته از اهمیت فزاینده‌ای برخوردار می‌شوند(هنسون و همفری، 2009). این استاندارد پیچیده‌تر و دقیق‌تر از استانداردهای دولتی است. سردرگمی ناشی از افزایش استانداردها، استاندارد ISO را به وجود آورد تا استانداردی را برای مدیریت سیستم ایمنی مواد غذایی(FSMS) طراحی کند که هدف آن هماهنگی موارد موجود است (سگریو، 2007) طراحی "ISO 22000: 2005 سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی" برای هر سازمان در زنجیره مواد غذایی". ایزو 22000 الزامات مربوط به FSMS را مشخص می‌کند و مطابق با آن، یک سازمان در بازار مواد غذایی باید توانایی خود در کنترل خطرات مربوط به ایمنی مواد غذایی را نشان دهد تا مواد غذایی تولید آن در زمان مصرف انسان ایمن باشد.

از آنجا که این خطرات ممکن است در هر نقطه از کل زنجیره غذایی، از مزرعه تا محل مصرف وجود داشته باشد، کنترل ایمنی یک مسئولیت مشترک است که همه شرکت‌کنندگان را در بر می‌گیرد. به همین دلیل است که دامنه این استاندارد شامل تمام اپراتورهای درگیر در تولید، فرآوری، بازاریابی و فروش محصولات غذایی (اعم از برای مصرف انسان یا خوراک دام) به همراه پیمانکاران فرعی مربوط به آنها می‌شود.

الزام به رسمیت‌شناختن که توسط گواهینامه ISO 22000 ارائه شده است، جذابیت این استاندارد را برای دارندگان خود برای نشان دادن تعهد خود نسبت به FS در سطح بین المللی افزایش می‌دهد و از این طریق به تقویت FS در سراسر جهان کمک می‌کند.

استاندارد غذا ، ایمنی غذا ، ایزو 22000 ، fsms ، haccp ، استاندارد صنعت غذا ، گواهینامه ایزو 22000 ، نیاز به ایزو 22000 ، اهمیت استاندارد غذا ، سیستم ایزو 22000 ، مشاوره ایزو 22000 ، گواهینامه ایزو ، اخذ استاندارد 22000 ، طراحی استاندارد ایمنی غذا ، بزرگترین شرکت ایزو ، معتبر ترین شرکت ایزو ، گواهینامه معتبر ایزو ، شرکت brsm


امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/138

محرک‌های کسب و بکارگیری استاندارد زیست محیطی ایزو 14001

تحقیقات گسترده‌ای راجع به محرک‌ها یا انگیزش‌های اتخاذ ایزو 14001 به عنوان محبوب‌ترین استاندارد بین‌المللی در زمینۀ مدیریت محیط زیست  انجام شده‌اند و به نتیجه‌گیری‌‌های مختلفی نیز ختم شده‌اند. با این حال، رابطۀ بین این محرک‌ها و منافع حاصل از عملکرد نمادین و اصولی همچنان مبهم است. از یک سو، محرک‌های اتخاذ این استاندارد با فاکتورهای داخلی همچون بهره‌وری هزینه، رفاه کارکنان و دستور کار مدیریت ارشد در ارتباط هستند، که این فاکتورهای داخلی بیانگر تعهد افراد نسبت به ساخت منابع رقابتی همچون سرمایۀ انسانی هستند. از سوی دیگر، محرک‌های اتخاذ این استاندارد با فاکتورهای بیرونی همچون برآورده ساختن نیازهای مشتریان، تجارت بین‌المللی، قانون‌گذاری محیط زیست، فشارهای وارده بر نگهبانی صنعتی در ارتباط هستند. در مورد شرکت‌های کوچک و متوسط، محرک‌ها شامل چشم‌اندازهای سازمانی و منابع هستند  که طیفی از فاکتورهای داوطلبانه و اجباری را دربرمی‌گیرند. به ویژه، بافت شرکت به عنوان مولفۀ کلیدی از لحاظ نیازمندی‌های مشتری ، فعالیت شبکه‌ای، نظارت ، بخش یا محل در نظر گرفته شده است. در طیف وسیعی از مقالات، مشارکت انجمن صنایع در کنار فشارهای قانونی به عنوان نوعی شبکۀ اجتماعی آورده شده است که در قالب برنامه‌های مدیریت داخلی زیست‌محیطی بر شرکت‌های کوچک و متوسط تاثیر می‌گذارند . علاوه براین، نیروهای درونی مانند دلایل فردی ، تعهد زیست‌محیطی  و ارزش‌های فردی یا سَبک مدیریتی مالکان-مدیراننیز محرک تصمیم‌‌‌گیری در زمینۀ اتخاذ استراتژی‌های مدیریت محیط زیست هستند. هرچندکه محرک‌هایی که مبتنی بر نظارت بیرونی یا قانون‌گذاری بیرونی هستند کل مقالات SEM را تحت‌الشعاع خود درآورده‌اند، ولی مورو و راندلینی (2002) معتقدند که محرک‌های اتخاذ این استاندارد در شرکت‌های کوچکتر در وهلۀ اول از طریق استدلال اصولی افراد در بهبود کارآیی‌های داخلی پیش می‌‌‌‌روند نه فشار مشتری.

به نظر می‌رسد که جهت‌گیری‌های بیرونی و داخلی اتخاذ ایزو 14001 ریشه در بافت Smeها دارد که بر یکپارچه‌سازی پایداری با فرآیندها و رویه‌های عملیاتی تاثیر می‌گذارند. به ویژه، جانستون (2020، ص 5) معتقد است که "ترکیبی از نیروهای انگیزشی بیرونی و درونی وجود دارد که نقش ایفا می‌کند". در اینجا، بافت Sme شامل پارامترهای اجتماعی-سیاسی بیرونی یا پارامترهای ذینفعانی است که بر شرکت "فشار وارد می‌کنند" تا ایزو 14001 را اتخاذ کنند و همچنین شامل مولفه‌های فرهنگی-شناختی داخلی Sme و اعضای آن است که بازتابی از ارزش‌ها، باورها و علایق آنها می‌باشند. دانستن این نکته که این مولفه‌های بیرونی و داخلی بافت Sme چگونه با یکدیگر همکاری می‌کنند تا راهنمایی برای اتخاذ ایزو بسازند و به بهبود عملکرد کمک کنند، به ندرت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است ولی این مقوله بدون شک برای مطالعات EMS لازم و ضروری است. دلیل این امر این است که فشارهای بیرونی یکسان می‌توانند منجر به رفتارهای زیست‌محیطی مختلفی شوند  و استفادۀ داخلی از ایزو 14001 ممکن است چندان همگون و بدون ابهام نباشد. لذا بررسی رابطۀ متقابل محرک‌‌‌‌‌های زمینه‌ای هم از لحاظ جهت‌گیری‌‌‌‌های بیرونی آنها و هم از لحاظ جهت‌گیری‌‌‌‌های داخلی آنها جهت هدایت تصمیم مربوط به اتخاذ ایزو 14001 در Smeها به جای بررسی این محرک‌ها به عنوان حوزه‌های مجزایی، جالب خواهد بود. 

مقاله ایزو 14001 ، استاندارد ایزو 14001 ، گواهینامه ایزو 14001 ، ایزو 14001 ، سیستم ایزو 14001 ، طراحی سیستم ایزو ، ممیزی ایزو 14001 ، اخذ ایزو 14001 ، شرکت معتبر ایزو ، گواهینامه معتبر ایزو ، شرکت استاندارد ، چگونگی اخذ ایزو ، شرکت brsm

امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/137