نام محصول یا هر عنوان شناساننده مشابه:
شیر سویا ساده
1- موارد مصرف محصول و دستکاری ها(متعارف و غیر متعارف)شامل گروه انسانی مصرف کننده و موارد منع مصرف:
الف) گروهای اصلی مصرف: همه افراد
ب) گروهای محدودیت مصرف:کودکان و اقایان
ج) گروههای منع مصرف: ندارد
د)مصارف نادرست:استفاده از شیر هایی که به مدت طولانی بیرون از یخچال نگهداری شده اند.
2- ترکیبات:
عصاره یا شیر سویا
3- مشخصات مهم محصول :
فیزیکی
شیمیایی
میکروبیولوژی
دارای رنگ شیری و بو و طعم طتیعی شیر سویا. عاری از بوی تندی و تلخی و فلزی
بروتیین کمینه 2.5
6.5 تا 6.9:PH
چربی:0.7 تا 1.5
شکر(ساکارز) بیشینه :2.5
طبق استاندارد حد مجاز
استافیلو کوکوس ائورس کواگولاز مثبت:در 1میلی لیتر منفی
اشرشیاکلای: در 1میلی لیتر منفی
شمارش کلی میکروارگانیسمها:در 1 میلی لیترمنفی×2
کلی فرم ها:در 1میلی لیتر 10
کپک و مخمر: در 1 میلی لیتر 10
سالمونلا در25میلی لیتر منفی
4- زمان ماندگاری و بهترین تاریخ مصرف در نظر گرفته شده و شرایط انبارش محصول:6
روز در دمای4-0 درجه سیلیسیوس
PEیا PET5-بسته بندی:
در وزنهای سی سی1500،900،500،250،220،یا ظروف پی اس با درب فویل در حجم های100، 250،200،150،سی سی
7- نشانه گذاری مطابق با اصول ایمنی مواد غذایی و یا دستورالعمل های جابجایی ، تهیه و مصرف:
نام و نوع فرآورده- نام و نشانی واحدتولیدی ، شرایط نگهداری،تاریخ تولید و انقضا،درصد چربی
8- روش های توزیع:
توسط ماشینهای حمل سرد خانه دار با دمای (4- 0 درجه)
9-استاندارد مربوطه:9638
الزامات و مقررات قانونی مورد استفاده:
استاندارد شماره 1527 ایران
استاندارد 22000 ، طرح haccp ، استاندارد غذا ، ایزو غذا ، ایزو 22000 ، ایزو غذایی ، شرکت BRS
منبع : https://brs.ir/node/214
مرجع ثبت و صدور گواهینامه های ایزو BRS
تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰
تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱
www.BRSMENA.com
www.BRS.ir
#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد