بیکران راهکار سعادت

ثبت و صدور گواهینامه های بین المللی استاندارد

بیکران راهکار سعادت

ثبت و صدور گواهینامه های بین المللی استاندارد

تیم های چندمنظوره haccp در ایمنی غذا چقدر موثرند؟

به طور کلی باور برآن است که HAACP توسط تیم­های چندمنظوره به خوبی به کار برده می­شود و اینکه خروجی روش این تیم یک سیستم امنیتی قوی­تر برای غذا نسبت به آنهایی خواهد بود که به تنهایی کار می­کنند. این باور با راهنمایی­ها و آموزش­ها ترویج یافته است. به عنوان مثال کدکس (2009) «تیم HACCP گردآوری­شده»را به عنوان اولین قدم در «توالی منطقی برای به کارگیری HACCP» در نظر می­گیرد و بر این باور است که بهترین راه برای اطمینان­یافتن از اینکه دانش و تجربه مناسب برای توسعه HAACP موثر وجود دارد، این است از روش تیم چندمنظوره استفاده کنیم. در یک فرآیند ساخت، ممکن است این مساله تا حدی به دلیل آن باشد که دانش مورد نیاز برای تصمیم­گیری درمورد امنیت غذایی­ــــ به عنوان مثال، دانش درباره مواد به کار برده شده و روش­های تولید، فرآیندها و کنترل آنها، ابزارها و مسائل محیطی­ــــ در میان افراد متعددی پراکنده شده است. با این حال، منشا و دلایل استفاده از تیم­های HACCP در سوابق تاریخی توسعه HACCP نامعلوم است.

در مراحل اولیه که سیستم تبدیل به HACCP می­شود، یعنی کار در ناسا روی غذاهای فضایی، یک روش تیمی چندمنظوره مورد استفاده قرار گرفت که در آن افرادی مثل تیم تغذیه/ غذا ناسا تحت نظر پاول لا چنس، آزمایشگاه­های ناتیک ارتش آمریکا و پیمانکاران/ پیمانکاران فرعی در صنعت، از جمله تیم فیلزبری که سرپرست آن هاوارد باومن بود شکرت کردند. با وجود آنکه فلسفه تحلیل خطرات و شناسایی نقاط کنترلی بحرانی از این کار حاصل شد، اما هیچ سیستم تعریف­شده­ای وجود نداشت که از تیم­ها بخواهد قواعد را به کار ببرند و در حقیقت عبارت HACCP هم در آن مرحله ایجاد شد و بعدا توسط فیلزبری ایجاد شد.

تصور کلی از تیم­های HACCP ابتدا در پیشینه HACCP در 1992 در کمیته مشاوره ملی آمریکا در محدوده میکروب­شناسی برای غذاها ایجاد شد. هیچ اشاره­ای به استفاده تیم­ها از HACCP اولیه نشده است. با این حال بررسی­های بعدی نشان دادند که فیلزبری از انواع تیم­های HACCP بدون استثنا استفاده کرد زمانی که HACCP را در فرآیندهای غذاهایشان به کار می­برد. این فرآیند که در سال 1972 رسمی شد، نیازمند یک میکروب­شناس غذا، مهندس پردازش، دانشمند توسعه محصول و افسر تنظیم­کننده برای بازبینی و تایید همه محصولات جدید و توسعه پردازش­ها یا اصلاحات بود که نیازمند تخصص بیشتر در قسمت­هایی بود که مورد نیاز هستند.

کدکس ، ایزو 22000 ، ایزو22000 ، طرح haccp ، تیم haccp ، صدور ایزو 22000 ، ممیزی ایزو 22000 ، گواهینامه ایزو 22000 ، گواهینامه haccp ، ممیزی haccp ، تیم ایمنی غذا ، تیم ایمنی haccp ، شرکت معتبر ایزو ، شرکتهای معتبر ایزو ، اخذ ایزو معتبر ، استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد haccp ، گواهینامه gmp ، استاندارد gmp ، gmp غذایی ، شرکت brsm

امور آموزش شرکت BRS

تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰

تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱

www.BRSMENA.com

www.BRS.ir

#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی

منبع : https://brs.ir/node/140

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد