به طور کلی باور برآن است که HAACP توسط تیمهای چندمنظوره به خوبی به کار برده میشود و اینکه خروجی روش این تیم یک سیستم امنیتی قویتر برای غذا نسبت به آنهایی خواهد بود که به تنهایی کار میکنند. این باور با راهنماییها و آموزشها ترویج یافته است. به عنوان مثال کدکس (2009) «تیم HACCP گردآوریشده»را به عنوان اولین قدم در «توالی منطقی برای به کارگیری HACCP» در نظر میگیرد و بر این باور است که بهترین راه برای اطمینانیافتن از اینکه دانش و تجربه مناسب برای توسعه HAACP موثر وجود دارد، این است از روش تیم چندمنظوره استفاده کنیم. در یک فرآیند ساخت، ممکن است این مساله تا حدی به دلیل آن باشد که دانش مورد نیاز برای تصمیمگیری درمورد امنیت غذاییــــ به عنوان مثال، دانش درباره مواد به کار برده شده و روشهای تولید، فرآیندها و کنترل آنها، ابزارها و مسائل محیطیــــ در میان افراد متعددی پراکنده شده است. با این حال، منشا و دلایل استفاده از تیمهای HACCP در سوابق تاریخی توسعه HACCP نامعلوم است.
در مراحل اولیه که سیستم تبدیل به HACCP میشود، یعنی کار در ناسا روی غذاهای فضایی، یک روش تیمی چندمنظوره مورد استفاده قرار گرفت که در آن افرادی مثل تیم تغذیه/ غذا ناسا تحت نظر پاول لا چنس، آزمایشگاههای ناتیک ارتش آمریکا و پیمانکاران/ پیمانکاران فرعی در صنعت، از جمله تیم فیلزبری که سرپرست آن هاوارد باومن بود شکرت کردند. با وجود آنکه فلسفه تحلیل خطرات و شناسایی نقاط کنترلی بحرانی از این کار حاصل شد، اما هیچ سیستم تعریفشدهای وجود نداشت که از تیمها بخواهد قواعد را به کار ببرند و در حقیقت عبارت HACCP هم در آن مرحله ایجاد شد و بعدا توسط فیلزبری ایجاد شد.
تصور کلی از تیمهای HACCP ابتدا در پیشینه HACCP در 1992 در کمیته مشاوره ملی آمریکا در محدوده میکروبشناسی برای غذاها ایجاد شد. هیچ اشارهای به استفاده تیمها از HACCP اولیه نشده است. با این حال بررسیهای بعدی نشان دادند که فیلزبری از انواع تیمهای HACCP بدون استثنا استفاده کرد زمانی که HACCP را در فرآیندهای غذاهایشان به کار میبرد. این فرآیند که در سال 1972 رسمی شد، نیازمند یک میکروبشناس غذا، مهندس پردازش، دانشمند توسعه محصول و افسر تنظیمکننده برای بازبینی و تایید همه محصولات جدید و توسعه پردازشها یا اصلاحات بود که نیازمند تخصص بیشتر در قسمتهایی بود که مورد نیاز هستند.
کدکس ، ایزو 22000 ، ایزو22000 ، طرح haccp ، تیم haccp ، صدور ایزو 22000 ، ممیزی ایزو 22000 ، گواهینامه ایزو 22000 ، گواهینامه haccp ، ممیزی haccp ، تیم ایمنی غذا ، تیم ایمنی haccp ، شرکت معتبر ایزو ، شرکتهای معتبر ایزو ، اخذ ایزو معتبر ، استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد haccp ، گواهینامه gmp ، استاندارد gmp ، gmp غذایی ، شرکت brsm
امور آموزش شرکت BRS
تهران سعادت آباد خیابان سپیدار پلاک ۱۰
تلفن : ۰۲۱۲۶۷۶۰۰۰۱
www.BRSMENA.com
www.BRS.ir
#ایزو #استاندارد #مدیریت #ممیزی #مشاوره #سیستم_کیفیت #ایزو۹۰۰۱ #ایزو۲۲۰۰۰ #ایزو۴۵۰۰۱ #ایزو۱۴۰۰۱#استاندارد #دادهکاوی
منبع : https://brs.ir/node/140